Ashtanga Yoga Palma er den første og eneste offisielle KPJAYI Shala i Palma, etter tradisjonen av Guru Sri K Pattabhi Jois, daglige yogaklasser, åpen for alle nivåer og året rundt. Autorisert Nivå 2 og Nivå 1 lærer

 

Ashtanga Yoga Palma er den første og eneste offisielt godkjente KPJAYI skolen på øya Mallorca, som ligger i den vakre middelhavsbyen Palma nær promenaden Paseo Maritimo Club de Mar området og sin velkjente kjøpesenteret Porto Pi.

 

Ashtanga Yoga Palma er åpent året rundt, bare lukke på månen dager. Vi kjører en daglig Mysore style programmet både morgen og kveld åpen for alle nivåer, nybegynnere er velkomne, men trenger å komme i kontakt med oss ​​på forhånd for å avtale og angi et starttidspunkt. Hver søndag har vi den tradisjonelle sanskrit 'counted led Class'.

 

Vårt team ledet av Pepe M Mas, KPJAYI nivå 2, Victoria som underviser kveldsprogrammet og er autorisert nivå 1 og vår morgen assistent Paloma.  Vennligst gi oss beskjed hvis vi trenger å være oppmerksom på noen spesielle vilkår eller smerter som du kan ha, slik at vi kan møte dine behov.

 

Nybegynnere ashtanga yoga kurs, hvis du er en totalt nybegynner i Ashtanga vennligst ta kontakt med oss via email før du kommer, slik at vi kan bli enige om en tid for deg å begynne, vanligvis våre nybegynnere klasser starter skarpt på timen, vi bare ta 1 eller 2 nybegynnere på sametime.

 

Vi forventer at du skal praktisere minst 3 ganger per uke, det er vår minst forventning hvis du bor på en permanent til semi-permanent basis i Palma. Ta alltid med minst ett håndkle med deg for å sveipe svette, men også for å justere deg komfortabelt, husk at Palma kan være litt varmere enn Skandinavia spesielt fra våren og utover. Hvis du har din egen yoga matten ta de med, ellers hvis du er bare på besøk vi kan gi deg en under ditt opphold.

 

Som nevnt, vi åpnet hele året, selv under helligdager, må du være oppmerksom på at i gang av de som er spesifisert ferien kjører vi en reduserte timeplan av klasse f.eks: (juledag, nyttårsdag, langfredag, påskedag, etc.)

 

Kom og nyt ferien uten å gi opp din praksis, eller planlegge din ashtangi ferie blant oss, vi skal være glad for å ønske deg velkomen og veilede deg. Ingen flere unnskyldninger for hvorfor ikke til å praktisere i løpet av ferien. Spesielt nå som Palma har direkt flyforbindelse med Skandinavia, selv i vintersesongen. 

 

Følg oss på vår Facebook og Instagram ashtanga yoga siden, vi prøver å være veldig aktiv med ulike temaer alltid angående The Practice of Ashtanga.

 

Ser frem til å møte deg snart

 

 

 

 

 

Ashtanga Yoga Palma tilbyr daglige ashtanga yoga klasser, morgen og kveld, følger vi tradisjon for Sri K Pattabhi Jois, husk at våre doktriner kan avvike fra andre stiler å praktisere ashtanga yoga. Slik skal introdusere deg i tradisjonen og linage vår Mysore stil programmet er støttet av de ekstra klasser og kurs, er du velkommen til å bli noen av dem når de blir undervist i både spansk og engelsk, sjekk datoen på nettsiden og komme i kontakt med oss via email for å sjekke tilgjengelighet og for å bestille plass.

 

 

Mysore stil Ashtanga Yoga introduksjonskurs for nybegynnere

Hvis du aldri har praksis Ashtanga Yoga før eller i Mysore stil måte, er dette kurset for deg. Vi kjører to hver måned med forskjellige tider. Innføringskurset varer en måned, og vi vil introdusere gradvis inn i systemet, med tålmodighet og engasjement.

 

Lørdager forbedring og motivasjon klasser 

I denne lange lørdag morgen klasse vil vi dekke andre aspekter av praksis og filosofien bak Ashtanga Yoga som vanligvis har vi ikke tid til å dekke i løpet av uken. Vår lørdag klasse begynner med en prat om ashtanga yoga, som dekker ulike emner, etterfulgt av en praksis med å betale mer oppmerksomhet til detaljer og riktig justering, Vinyasa og puste for hver asana, etterfulgt av noen enkle pranayama øvelser og konsentrasjon og meditasjon teknikker for å forbedre og supplement daglige yoga, hensikten med denne klassen er å åpne øynene for den filosofiske aspektet bak Ashtanga yoga.

 

Yoga Sutras og filosofi

Hver søndag, lite før vår tradisjonelle 'counted led class', tilbyr vi en Yoga Sutras chanting klass, vi skal lære å synge, uttale og memorere Yoga Sutras, før hvert kapittel vil det være en innføring og comentary av hva det handler om.

 

Våren 2016 legger vi til 2 ekstra Yoga Sutras og filosofi klasser i løpet av uken for å støte din praksis.

 

Det er en hel måned kurset og du må bestille den. Hvis du bare besøker oss for et par dager og du vet Sutras allerede, eller hvis du har studert dem hjemme, du er velkommen til å slippe inn, ellers kan du alltid bli med etter søndag ledet klass chatten, har vi filosofiske samtaler to søndager i måneden.

 

 

 

 

 

 

Ashtanga Yoga Palma: Does NOT offer Free trial classes & we are CLOSED on New & Full Moon Days - NO damos clases gratis de prueba y CERRADO dias de Luna Nueva y Llena

ASHTANGA YOGA PALMA *KPJAYI Level 2

Ashtanga Yoga Palma, calle Garita 37, Palma de Mallorca, Baleares 07015 SPAIN | Tel +34 648492524 | info@ashtangayogapalma.com

practice, practice, practice all is coming