Ashtanga Yoga Palma är den första och enda officiellt KPJAYI shala i Palma , efter traditionen av Guru Sri K Pattabhi Jois, dagliga yogaklasser, öppna för alla nivåer och öppna under hela året.  Auktoriserad nivå 2 och nivå 1 lärare.

 

Ashtanga Yoga Palma är den första och enda officiellt auktoriserade KPJAYI shalan på  Mallorca. Den ligger i den vackra medelhavsstaden Palma nära Paseo Maritimo - Club de Mar, och dess välkända köpcentrum Porto Pi.

 

Ashtanga Yoga Palma har öppet året runt, endast stängt på full och ny månedagar. Vi kör ett dagligt Mysore Style program, morgon och kväll som är öppen för alla nivåer.

Nybörjare är välkomna men behöver kontakta oss i förväg för att bestämma tid när ni kan börja.  På söndagar är klassen ledd enligt den traditionella metoden.

 

Vårt team leds av Pepe M Mas, som är auktoriserad nivå 2 lärare enligt KPJAYI.

Victoria undervisar på kvällsklasserna och är auktoriserad nivå 1 lärare och vår assistent Paloma träffar ni på morgonklasserna. Vi kommer att ta hand om dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Låt oss veta om du har några skador eller andra problem så att vi kan möta dina behov.

 

Nybörjare i Ashtanga Yoga. Om du är nybörjare i Ashtanga vinyasayoga så kontakta oss via email innan du kommer så att vi kan komma överens om en tid när du kan komma. 

Våra nybörjarkurser startar vanligtvis på varje heltimme och vi tar max emot en eller två nybörjare i taget. Vi förväntar oss att du kommer att träna minst 3 gånger  per vecka om du bor permanent eller  semi-permanent i Palma. Du behöver alltid ta med dig din egen handduk till träningen. Den behövs om du svettas och som vi använder när vi korrigerar dig i din träning. Kom ihåg att Palma kan vara lite varmare än Skandinavien. Särskilt från våren och framåt. Om du har en  egen yoga matta önskar vi att du tar med den, annars kan du låna en av oss under din vistelse.

 

Som vi tidigare nämnde, har vi öppet året runt. Dock har vi under vissa helger som tex  juldagen, nyårsdagen, långfredagen, påskdagen, etc.ett  reducerat  schema.

 

Kom och njut av din semester utan att ge upp din träning!

 

Ser fram emot att träffa dig snart

 

 

 

 

 

Ashtanga Yoga Palma erbjuder dagligen Ashtanga Yoga klasser morgon och kväll.

Vi följer traditionen enligt  Sri K Pattabhi Jois .

Tänk på att Ashtanga vinyasayoga kanske skiljer sig från andra yoga stilar. För att korrekt introducera dig i traditionen och i vårt Mysore Style Program  är du välkommen att vara med i någon av de introduktionskurser vi har  som undervisas både på spanska och engelska.

På vår hemsida kan du hitta dag, tid och datum. Kontakta  oss via email för att boka din plats.

 

Ashtanga Yoga Mysore Style introduktionskurs för nybörjare

Om du aldrig har tränat  Ashtanga Yoga tidigare  är detta rätt kurs för dig. Vi har  två kurser varje månad med olika starttider. 

Den inledande kursen varar en månad och vi kommer att långsamt introducera dig med tålamod och engagemang.

 

Lördagar,  fördjupning och motivations klasser

På Lördagar har vi en längre klass där vi  studerar fler aspekter av träningen samt filosofin i Ashtanga Yoga. 

Vår lördagsklass börjar med ett samtal om ashtanga yoga som täcker olika ämnen följt av en praxis med uppmärksamhet på detaljer och korrekt riktning, vinyasa och andning i varje asana följt av några enkla pranayama övningar, koncentration och meditationstekniker för att förbättra och komplettera din dagliga yoga.

Vårt mål med den här klassen är att öppna ögonen för den filosofiska aspekten bakom Ashtanga yoga.

kl 09.30 - 13.30

 

Yoga Sutras och filosofi

Varje söndag strax före vår traditionella ledda klass erbjuder vi dig en 'Yoga Sutra chanting’ klass. Vi kommer att lära dig hur man sjunger och samtidigt memorerar Yoga Sutras, 

Innan varje nytt kapitel kommer det att finnas en  introduktion om vad det handlar om. Söndag 08.45

 

Våren 2016, kommer vi att lägga till ytterligare två Yoga Sutras och filosofi klasser för att skapa möjlighet för dig att fördjupa din träning.

 

Dessa kurser  kommer att pågå under en hel månad och du måste boka plats för att delta. 

Om du bara besöker oss för ett par dagar och du vet vad Yoga sutras handlar om och studerat de tidigare är  du är välkommen att delta. Annars kan du alltid vara med i chatten efter söndagens  ledda klass. Söndag 09.30 - 11.00

 

 

 

Ashtanga Yoga Palma: Does NOT offer Free trial classes & we are CLOSED on New & Full Moon Days - NO damos clases gratis de prueba y CERRADO dias de Luna Nueva y Llena

Ashtanga Yoga Palma, calle Garita 37, Palma de Mallorca, Baleares 07015 SPAIN | Tel +34 648492524 | info@ashtangayogapalma.com

ASHTANGA YOGA PALMA *KPJAYI Level 2

practice, practice, practice all is coming